Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Fasola na kwaśno

Fasolę doprawiamy do smaku

Składniki:
  • fasola biała, 40 dag
  • tłuszcz, 5 dag
  • cebula, 5 dag
  • mąka , 5 dag
  • ziele angielskie, 2 szt.
  • liście laurowe, 2 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • kwasek cytrynowy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Fasolę ugotować. Cebulę pokrajać, zrumienić na tłuszczu, wsy­pać mąkę, zrumienić na złoty kolor, rozprowadzić wywarem z fa­soli, zagotować. Fasolę połączyć z sosem, doprawić do smaku, zagotować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650