Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kluski ziemniaczane kładzione Kluski ziemniaczane kładzione.jpg
Kluski ziemniaczane kładzione
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Kluski ziemniaczane kładzione

Podawać jako danie samodzielne z masłem lub słoniną, bądź jako dodatek do drugich dań.

Składniki:
  • natka pietruszki, 1 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  • mąka , 25 dag
  • mąka ziemniaczana, 3 dag
  • jajka, 4 dag
  • masło, 10 dag
  • ziemniak, 1.5 kg
  •  
Sposób przygotowania

Podawać jako danie samodzielne z masłem lub słoniną, bądź jako dodatek do drugich dań. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650