Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Sos remoulade

Sos podaje się do zimnych ryb smażonych i pieczonych.

Składniki:
  • majonez, 25 dag
  • żółtka, 2 szt.
  • olej, 25 dag
  • musztarda, 2 łyżecz.
  • jajka, 2 szt.
  • posiekany koper, 1 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Umyte jaja ugotować na twardo, obrać, drobno posiekać. Do majonezu dodać musztardę, jaja, zieleninę i przyprawy do sma­ku; wymieszać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650