Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KuchniaSzef Kuchni (1010)

Napój z kapusty kwaszonej z sokiem pomidorowym

Samo zdrowie

Składniki:
  • kapusta kwaszona, 3 szkl.
  • sok pomidorowy, 1 szkl.
  • posiekany koper, 1 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Zmieszać sok z kwaszonej kapusty z sokiem z pomidorów i przegotowaną, przestudzoną wodą (pół szklanki). Dodać posiekany koperek, doprawić solą i cukrem; dokładnie wymieszać. Oziębiony napój podawać w szklankach. Sok z kapusty można podawać z posiekanym koperkiem lub łą­czyć go z sokiem z ogórków surowych albo mrożonych. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650