Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Żur CIMG3706.jpg
Żur
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
AbdulSzef Kuchni (1320)

Żur

Po prostu żur

Składniki:
  • mąka pszenna razowa, 1.5 szkl.
  • woda, 1 l
  • skórka z żytniego chleba, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

1,5 szklanki mąki pszennej razowej zalać 1 l przegotowanej, letniej wody, dodać skórkę chleba żytniego, pozostawić na 4 dni w ciepłym pomieszczeniu, przykryć gazą. Przecedzić i przechowywać w lodówce. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650