|
|||||||||||||||||||||||
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)Bigos staropolskiKlasyczny bigos z kapustą słodką i kwaśną z suszonymi grzybami Data: 23.12.21Innegabrysia21Młodszy Kucharz (230)natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450)Króli pieczony w cebuli .Smak królika wzbogacimy , jeśli przed pieczeniem natrzemy go czosnkiem . Data: 27.04.14Inne![]() KutakNaOtroZłoty Szef Kuchni (4246)natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450)Parówki w cieście drożdżowymTakie chrupiące , gorące najchętniej podaję na śniadanie ewentualnie na kolację . Data: 15.04.14InneKutakNaOtroZłoty Szef Kuchni (4246)klaudiszjaSzef Kuchni (905)Pekinskie gołąbki z miesa mielonego i...Niby gołąbki ale farsz bardziej urozmaicony. Data: 29.06.11Inne![]() sandomiKucharz (489)Piersi kurczaka w złocistych szlafroc...Takie ciasto to doskonały wynalazek, zwłaszcza że można je kupić pięknie rozwałkowane Data: 07.03.12Inne![]() alan89Kuchcik (180)alan89Kuchcik (180)1 2 ![]() |
![]() Witaj nieznajomy![]() Użytkownik Ilość punktów ![]()
|
||||||||||||||||||||||
![]() |