Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się






Wynik wyszukiwania zaawansowanego dla hasła: "blog kulinarny" w dziale: Wszędzie

Brak wyników wyszukiwania w dziale Przepisów

Sortuj według: Tytułu Daty Zdjęcia Oceny Komentarzy

Portalkucharski

Złoty Szef Kuchni (4600)

Perfekcyjne zdjęcia potraw - jak je w...

Przed nami niezwykły czas w roku. Okres Świąt Bożego Narodzenia. Jak co roku święta te będą okazją do spot...

Data: 24.12.16

Porady i sztuczki

Portalkucharski

Złoty Szef Kuchni (4600)

Wyciskanie na śniadanie – zdrowe soki...

Zdrowe śniadanie to podstawa żywienia, warto więc przyjrzeć się temu, co dostarczamy swojemu organ...

Data: 29.06.16

Jak gotować?
Sortuj według: Nicku Ranga

fermonolek09

Ranga: Kuchcik
Punkty: 0

spencergugler44

Ranga: Kuchcik
Punkty: 0

scibora9

Ranga: Kuchcik
Punkty: 0

wosar77

Ranga: Kuchcik
Punkty: 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Forum

Brak wpisów na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania

Wątki

Sortuj według: Nazwy Daty Liczba postów Ostatni post
krysek76 Kuchcik (0) offline
Postów: 0
Szukam osoby do prowadzenia bloga kulinarnego (1)

Napisano: 01.02.2015 16:21

Witam Blog mieści się na stronie www.ugotujmycos.pl Zadaniem blogera będzie przyrządzanie potraw, robienie im zdjęć, publikowaniu przepisów i zdjęć. Publikowanie odbywa się w prosty sposób. Na blogu będą reklamy a zyskami z nich będę się dzielił. Kontakt przez bloga w dziale "kontakt". Pozdrawiam KM
NaturaFood Kuchcik (0) offline
Postów: 0
Pokaz kulinarny w ramach Targów Natura Food 2011 (0)

Napisano: 07.09.2011 07:01

W trakcie pokazu Grzegorz Łapanowski - znany kucharz i dziennikarz kulinarny - zaprezentuje menu oparte o świeże, nieprzetworzone i lokalne składniki nawiązując do tradycji kulinarnych regionu jak i wielu kuchni narodowych. Ich wspólnym mianownikiem będzie – zdrowie: - Kozi ser z miodem spadziowym i tartymi borowikami - Sałatka z gęsi owsianej i świeżych ziół z dressingiem śliwkowym - Jagnię duszone z sosem z pieczonej papryki w liściach bazylii - Sos miodowo rozmarynowy z musem z pieczonych jabłek korzennych i twarogiem wiejskim Pokaz odbędzie się, w ramach Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD 2011, 16października 2011 o godz. 12.30. http/www.mtl.lodz.pl/food
Grillowa Kuchcik (0) offline
Postów: 0
KPP 2011 (0)

Napisano: 24.08.2011 12:22

W Poznaniu w dniach 13-14 września odbędzie się Kulinarny Puchar Polski. 14 września będą miały tam również miejsce Międzynarodowe Targi Gastronomi Gastro Trendy.
NaturaFood Kuchcik (0) offline
Postów: 0
Konkurs kulinarny dla uczniów szkół gastronomicznych (0)

Napisano: 20.08.2011 14:04

Celem konkursu jest promocja produktów wytwarzanych tradycyjnymi metodami na terenie województwa łódzkiego, stanowiących element dziedzictwa kulinarnego naszego regionu i element tożsamości społeczności lokalnych przy jednoczesnej aktywizacji uczniów szkół gastronomicznych z terenu województwa Łódzkiego. Organizatorem Konkursu jest Urząd Marszałkowski w Łodzi. Konkurs ma za zadanie zwrócenie uwagi uczniów szkół gastronomicznych - przyszłych szefów kuchni, kucharzy, na możliwości wykorzystania bogactwa produktów tradycyjnych i lokalnych regionu w restauracyjnym menu, wzmocnienie pozycji rynkowej tych produktów, wzbudzenie większego zainteresowania wśród potencjalnych konsumentów, a w rezultacie promocji tradycyjnych smaków regionu i kreowanie silnej marki ŁÓDZKIE. Profesjonalne Jury, pod przewodnictwem Jerzego Pasikowskiego - Prezesa Zarządu Fundacji Klub Szefów Kuchni oceniać będzie: * kreatywność i estetykę podania * smak potrawy * czystość stanowiska pracy podczas wykonywania dania konkursowego i po zakończeniu * odpowiednie użycie technik kulinarnych. Pozostali członkowie JURY to: * Adam Chrząstowski, członek Klubu Szefów Kuchni, patron merytoryczny działań kulinarnych podczas polskiej prezydencji w Unii Europejskiej, * Grzegorz Labuda, członek Klubu Szefów Kuchni, autor wielu książek kulinarnych, * przedstawiciel firmy Stalgast, sponsora wyposażenia kuchni, * członkowie Fundacji Klub Szefów Kuchni. Konkurs składać się będzie z dwóch etapów. Pierwszy etap polega na przygotowaniu przepisu na danie główne z wykorzystaniem przynajmniej jednego produktu wpisanego na Listę Produktów Tradycyjnych z województwa łódzkiego albo produktów nagrodzonych Tygielkami Smaków lub Tyglami Smaków w poprzednich edycjach konkursu Tygiel Smaków. Drugi etap to przygotowanie potrawy podczas finału który odbędzie się podczas IV Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD, 14 października br. w Łodzi. szczegółowe informacje dostępne są na blogu: http/naturafood.wordpress.com/

Posty

Brak postów na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania

Encyklopedia

Brak wyników wyszukiwania

Blogi

Brak wyników szukania

Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 4600
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650