Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Surówka z jabłek

Z dodatkiem aromatycznej róży lub skórki cytrynowej

Składniki:
  • jabłko, 50 dag
  • skórka cytrynowa, 10 g
  • cukier puder, 15 dag
  •  
Sposób przygotowania

Jabłka obrać, wydrążyć łuskwiny, pokrajać na cieniutkie, poprzeczne (krążki.Pokrajane jabłka układać w szklanej salaterce, przesypując przesianym cukrem, skórką cytrynową lub miazgą z róży. Przygotować na pół godziny przed podaniem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650