Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Ser ze szczypiorkiem i krwawnikiem

Listki krwawnika powinny być młode, miękkie (zbierać przed wybiciem pędu kwiatowego).

Składniki:
  • ser biały, 25 dag
  • śmietana, 10 dag
  • szczypiorek, 2 łyżk.
  • liście krwawnika, 2 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Listki krwawnika poszatkować. Twarożek wymieszać bezpośrednio przed podaniem z dodatkami i lekko osolić. Do sera dodać tylko tyle śmietanki, aby masa dała się łatwo rozsmarować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650