Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KuchniaSzef Kuchni (1010)

Ziemniaki tłuczone

Podstawa kulinarna

Składniki:
  • masło, 5 dag
  • ziemniak, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki ugotować, jak podano wyżej, odcedzić, utłuc drewnianą pałką. Ziemniaki wyłożyć na półmisek, polać słoniną i skwarkami lub masłem, posypać drobno krajaną zieleniną i natychmiast podawać.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650