Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Sałatka z ziemniaków ze szczypiorkiem, koprem i zieloną piet

Sałatkę przybrać rzodkiewką

Składniki:
  • ziemniak, 75 dag
  • posiekany koper, 1 łyżk.
  • szczypiorek, 1 łyżk.
  • natka pietruszki, 1 łyżk.
  • rzodkiew, 4 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • ocet, 1 łyżecz.
  • cukier, 1 szczypta
  • olej, 3 dag
  •  
Sposób przygotowania

Ziemniaki oczyścić szczoteczką pod bieżącą wodą, obrać, ugotować. Koperek, szczypiorek i zieloną pietruszkę opłukać, drobno posiekać. Rzodkiewkę opłukać, odciąć stare listki. Ziemniaki pokrajać w kostkę, wymieszać z koperkiem, szczypiorkiem i zielona pietruszką, dodać do smaku soli, octu i cukru (skropić olejem). 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650