Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Sałatka z warzyw mieszanych z jabłkami i ogórkami kiszonymi

Zurzytkowanie włoszczyzny z zupy

Składniki:
  • włoszczyzna, 50 dag
  • jabłko, 1 szt.
  • ogórek kiszony, 1 szt.
  • cebula, 0.5 szt.
  • koperek, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • olej, 3 dag
  • kwasek cytrynowy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ugotowaną włoszczyznę pokrajać w drobną kostkę. Jabłko umyć i zetrzeć wraz z ogórkiem na tarce o grubych okach. Cebulę i zieleninę pokrajać drobno.Wymieszać wszystkie składniki razem, dodać soli, kwasku i cukru do smaku (skropić olejem). 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650