Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Surówka z winogron w majonezie

Podawać z zimnym mięsem

Składniki:
  • winogrono, 30 dag
  • sos majonezowy, 4 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Winogrona opłukać starannie, osaczyć, oberwać jagody od szypułek. Sporządzić sos majonezowy (lub kupić gotowy majonez), wymieszać z winogronami. Surówkę podawać do zimnych mięs: szynki, cielęciny i drobiu pieczonego, lub w galarecie. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650