Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Mizeria ze śmietaną i koprem

Najlepsza ze wszystkich mizerii

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • ogórek , 60 dag
  • sól, 1 szczypta
  • śmietana, 15 dag
  • kwasek cytrynowy, 1 szczypta
  • posiekany koper, 1 łyżecz.
  •  
Sposób przygotowania

Ogórki opłukać pod bieżącą wodą, obrać, pokrajać w cieniutkie krążki lub zszatkować na szatkownicy. Posolić, a gdy zwilgotnieją, polać po wierzchu śmietaną, posypać koperkiem. Jeżeli potrzeba, dokwasić. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650