Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Surówka z kapusty włoskiej w zaprawie pomidorowej

Koperek do smaku

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • kapusta włoska, 40 dag
  • ogórek kiszony, 10 dag
  • jabłko, 12 dag
  • olej, 3 łyżk.
  • cukier, 1 szczypta
  • przecier pomidorowy, 3 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę drobno pokrajać, posolić. Jabłko opłukać i wraz z ogórkiem zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać kapustę z jabłkiem, ogórkiem, śmietaną (lub olejem) i pomidorami (posypać koperkiem); jeżeli potrzeba, dodać trochę cukru. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650