Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Surówka z czerwonej rzodkiewki ze szczypiorkiem i koperkiem

Podawać z chlebem lub z ziemniakami jako dodatek do mięsa.

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • rzodkiew (pęczek), 3 szt.
  • śmietana, 15 dag
  • szczypiorek, 3 łyżk.
  • posiekany koper, 3 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Rzodkiewki opłukać, pokrajać na krążki wraz z drobniejszymi listkami. Szczypiorek i koperek opłukać, otrząsnąć z wody, drobno pokrajać. W ostatniej chwili przed podaniem rzodkiewkę posolić do smaku, wymie­szać ze śmietaną, szczypiorkiem, koperkiem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650