Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
MertroxKucharz (746)

Pieczeń cielęca

Kto nie próbował nigdy przygotować tej potrawy, nie wie co traci.

Składniki:
  • pieczeń cielęca, 2 kg
  • czosnek, 3 szt.
  • sól spożywcza, 10 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso natrzeć czosnkiem roztartym z solą, obsmażyć na rumiano na mocno rozgrzanym tłuszczu ze wszystkich stron, włożyć do słojów, zalać sosem i sterylizować: duże słoje — 2 godz., małe — 1 godz. 40 min. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650