Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Mięso na zrazy Mięso na zrazy.jpg
Mięso na zrazy
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Mięso na zrazy

Polecam

Składniki:
  • przyprawy, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • mąka , 2 g
  • tłuszcz, 10 g
  • mięso, 80 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon, opłukać, pokroić w plastry o grubości ok. l cm. Posiekać nożem lub rozbić tłuczkiem, posypać solą i przypra­wami, otoczyć w mące. Na patelni mocno rozgrzać tłuszcz, położyć zrazy i obsmażyć na niezbyt silnym ogniu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650