Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Likier z krówek

Likier z krówek

Składniki:
  • wódka , 0.7 l
  • śmietana, 250 ml
  •  
Sposób przygotowania

250 gram cukierków krówek obrać z papierków, włożyć do garnuszka i wlać słodką śmietanę. Całość mieszając podgrzewać (ale nie gotować) tak długo, aż cukierki się całkowicie rozpuszczą.Odstawić do ostudzenia, następnie wlać wódkę i wymieszać. Przelać do butelek i wstawić do lodówki.Schłodzone nadaje się do natychmiastowej degustacji. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650