Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Sos pomidorowy do śledzi

Sos pomidorowy do śledzi

Składniki:
  • cebula, 6 szt.
  • masło, 1 szt.
  • wegeta, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • przecier pomidorowy, 2 łyżk.
  • rodzynki, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Masło roztopić, dodać cebulę pokrojoną w piórka, posypać vegetą, cukrem, pieprzem i zeszklić. podlać odrobiną wody i dodać przecier pomidorowy. Chwilkę przesmażyć i wrzucić rodzynki namoczone wcześniej wrzącą wodą i wymieszać.Podać ze śledziami. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650