Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
niesiaKuchcik (195)

Tatar z wędzonego łososia

....

  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • łosoś wędzony, 40 dag
  • korniszon, 4 szt.
  • papryka czerwona, 1 szt.
  • oliwa, 2 łyżk.
  • cytryna, 1 szt.
  • koperek, 1 szt.
  • sałata, 0 oz
  • oliwka czarna, 10 szt.
  •  
Sposób przygotowania

1.Paprykę, korniszony i oliwki pokroić w kostkę. Plastry łososia posiekać. Posmarować oliwą wnętrze filiżanek i włożyć do nich łososia. Ugnieść lekko i wstawić do lodówki. 2. Porcje ryby wybijać dłonią na półmisek. Wokół kopczyków ułożyć posiekane ogórki, paprykę i oliwki. Całość skropić oliwą oraz sokiem z cytryny. 3. Porcje tatara udekorować plastrami cytryny, liśćmi sałaty i koperkiem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650