Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SleepyDogKucharz (760)

Bułka zapiekana z serem

Podawać na gorąco z surówką.

Składniki:
  • bułka , 60 g
  • jajka, 1 szt.
  • mleko, 100 g
  • ser żółty, 40 g
  • mielona papryka, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Bułkę pokroić w plastry o grubości l cm. Ser zetrzeć na tarce o du­żych otworach. Jajo roztrzepać z mlekiem, dodać połowę sera, sól, paprykę i wymieszać. Plastry bułki ułożyć ciasno w naczyniu ogniotrwałym, zalać mieszaniną mleka, sera i jaja, posypać serem, wstawić do piekarnika i zapiec. Podawać na gorąco z surówką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650