Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kapusta ze skwarkami. moja kapucha.jpg
Kapusta ze skwarkami.
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
bella81Kuchcik (96)

Kapusta ze skwarkami.

Bardzo dobrze smakuje ze schabowym i ziemniaczkami lub "kluchami na pyrach".

  • Czas przygotowania: ponad godzinę
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Obiad
  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • mielony pieprz, 0 uncja
  • sól kuchenna, 0 uncja
  • boczek , 50 dag
  • kapusta kiszona, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Ugotować kapustę. Boczek pokroić na małe kawałeczki,osolić i popieprzyć. Podsmażyć, aż się wytopi tłuszcz i zrobią się skwarki. Odlać wodę z kapusty i okrosić ją tłuszczem ze skwarkami z boczku.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650