Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Pieczarki faszerowane pieczarki nadziewne.JPG
Pieczarki faszerowane
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KaemkaSrebrny Szef Kuchni (2324)

Pieczarki faszerowane

Na grila

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
  • Sposób przygotowania: grillowane
  • Liczba porcji: cztery
  • na grilla
Składniki:
  • pietruszka, 5 dag
  • mielony pieprz, 0.5 łyżecz.
  • sól, 0.5 łyżecz.
  • cebula, 1 szt.
  • szynka, 10 dag
  • ser żółty, 10 dag
  • pieczarka, 8 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Odciąc w pieczrkach nóżki, Nózki pieczarek, szynke, cebulę pokroic w kostkę, przyprawic solą i pieprzem.Farszem wypełnic pieczarki.Położyc na farsz kawałek sera żółtego i przyozdobic pietruszką. Zawinąc w folię i podpiec na grilu.Smacznego 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650