Tekst i zdjęcie: Kaemka - Srebrny Szef Kuchni (2324) Pieczarki faszerowaneNa grila |
Czas przygotowania: do 30 min
Stopień trudności: Łatwe
Pora dnia: Przekąska
Sposób przygotowania: grillowane
Liczba porcji: cztery
na grilla
pietruszka, 5 dag
mielony pieprz, 0.5 łyżecz.
sól, 0.5 łyżecz.
cebula, 1 szt.
szynka, 10 dag
ser żółty, 10 dag
pieczarka, 8 szt.
Odciąc w pieczrkach nóżki, Nózki pieczarek, szynke, cebulę pokroic w kostkę, przyprawic solą i pieprzem.Farszem wypełnic pieczarki.Położyc na farsz kawałek sera żółtego i przyozdobic pietruszką. Zawinąc w folię i podpiec na grilu.Smacznego