Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Zapisz jako PDF

Ryba panierowana IMG_0672.jpg
Ryba panierowana
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Ryba panierowana

Zalecane półgodzinne leżakowanie rybki .

  • Sposób przygotowania: smażone
Składniki:
  • olej, 10 g
  • bułka tarta , 10 g
  • jajka, 2 szt.
  • mąka , 10 g
  • ryby, 200 g
  •  
Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, włożyć na pół godziny do mleka. Następnie osuszyć ligniną, podzielić na porcje i posolić. Porcje ryby otoczyć w mące, jaju roztrzepanym z 2—3 łyżkami mleka i tartej bułceSmażyć na rozgrzanym tłuszczu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 5255
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650