Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Surówka z białej kapusty II

Czarba porzeczka z kapustą.

Składniki:
  • kapusta, 150 g
  • seler, 50 g
  • porzeczka czarna, 50 g
  • natka pietruszki, 5 g
  • jabłko, 50 g
  • śliwka, 50 g
  •  
Sposób przygotowania

Warzywa i owoce umyć i oczyścić. Zrobić zalewę na oleju lub majonezie. Warzywa rozdrobnić i porcjami dodawać do za­lewy. Wszystkie składniki wymieszać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650