Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Sałatka z rzeżuchy wodnej 773303_68143727(2).jpg
Sałatka z rzeżuchy wodnej
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Sałatka z rzeżuchy wodnej

Naprawdę pyszna

Składniki:
  • rzeżucha, 20 dag
  • olej, 3 dag
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Młode liście opłukać, osaczyć z. wody. Rzeżuchą pokroić. Olej rozmieszać z dwiema łyżkami wody, doprawić do smaku solą, cukrem, sokiem cytryny lub kwasem z buraków. Zalać rzeżuchą, wymieszać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650