Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Mieszana surówka z jarmużu

Kiedy nie wiesz co zrobić z jarmużem

Składniki:
  • jarmuż, 25 dag
  • marchew, 15 dag
  • por, 3 dag
  • ogórek kwaszony, 15 dag
  • jabłko, 3 szt.
  • majonez, 3 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Liście jarmużu wymyć, odrzucić ogonki liściowe i grube nerwy, drobno posiekać. Pozostałe warzywa dokładnie umyć. Marchew zetrzeć na grubej tarce jarzynowej. Pory pokrajać w piórka, jabłka i ogórki w kostkę. Wymieszać z majonezem, doprawić do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650