Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Kompot z rabarbaru

Kompot podawać w salaterce, szklanym dzbanku lub w małych kompotierkach.

Składniki:
  • rabarbar, 40 dag
  • cukier, 12 dag
  • skórka cytrynowa, 0.5 łyżecz.
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować 3 szklanki wody z cukrem i skórką cytrusową. Ra­barbar umyć, nie obierając pokrajać w kostkę, wrzucić do go­rącego syropu, zagotować, odstawić i ochłodzić. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650