Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka ze szpinaku wiosennego w majonezie

Przybrać różyczkami z czerwonej rzodkiewki

Składniki:
  • szpinak , 30 dag
  • ugotowane jajko, 2 szt.
  • majonez, 1 szkl.
  • rzodkiew (pęczek), 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Szpinak opłukać w dużej ilości wody, dokładnie otrząsnąć, odciąć korzonki i łodyżki, pokrajać w drobne paseczki. Jaja obrać, posiekać drobno, dodać do szpinaku, wymieszać z majonezem (garmażeryjnym lub własnej roboty). 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650