Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka z porów i jabłek w majonezie

Posypać siekanymi porami (zieloną częścią porów).

Składniki:
  • natka pietruszki, 1 szt.
  • majonez, 15 dag
  • jabłko, 20 dag
  • por, 20 dag
  •  
Sposób przygotowania

Pory opłukać pod bieżącą wodą i oczyścić, jasne części pokrajać w cienkie paski. Jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tarce o grubych otworach. Pory i jabłka wymieszać z majonezem (garmażeryjnym lub własnej roboty), ułożyć na liściach sałaty na szklanym półmiseczku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650