Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka z czarnej rzodkwi z cebulą

Podawać do razowego chleba z masłem.

Składniki:
  • sól, 1 szczypta
  • śmietana, 15 dag
  • ser twarogowy półtłusty , 20 dag
  • pomidor, 10 dag
  • cebula, 10 dag
  • rzodkiew, 40 dag
  •  
Sposób przygotowania

Rzodkiew wyszorować szczotką, obrać, zetrzeć na grubej tarce, lekko odcisnąć, osolić, dodać obraną i posiekaną cebulę, wymieszać ze śmietaną. Ułożyć na salaterce, przybrać ćwiartkami pomidorów, z wierzchu posypać twarogiem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650