Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka z rzodkiewki

Może być czarna rzodkiew

Składniki:
  • rzodkiew (pęczek), 3 szt.
  • śmietana, 10 dag
  • posiekany koper, 1 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć, odciąć listki i cienkie korzonki, pokrajać w talarki, posolić, zalać śmietaną, posypać siekanym koperkiem. Rzodkiewki można również zetrzeć na tarce o dużych otworach. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650