Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Surówka ze szpinaku i cebuli

Wyłożyć na salaterkę, przybrać z wierzchu talarkami rzodkiewki.

Składniki:
  • szpinak , 30 dag
  • cebula, 5 dag
  • rzodkiew (pęczek), 1 szt.
  • olej, 4 łyżk.
  • ząbek czosnku, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • cytryna, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Szpinak opłukać, otrząsnąć z wody, pokrajać w cienkie paski, dodać cebulę obraną startą na tarce, ząbek czosnku roztarty z solą, wymieszać z olejem, przyprawić do smaku solą, cukrem, kwaskiem cytrynowym. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650