Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Sałatka z grzybów i groszku zielonego z majonezem

Podajemy ze świeżym lub zapieczonym chlebem

Składniki:
  • świeży grzyb, 30 dag
  • groszek w puszce, 1 szkl.
  • majonez, 10 dag
  • natka pietruszki, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Wyłuskany groszek (świeży lub suchy) ugotować w niewielkiej ilości osolonej wody i odcedzić; groszek konserwowy odcedzić z zalewy. Pokrajane grzyby i groszek wymieszać z majonezem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650