Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Nadzienie z grzybów suszonych

Stosujemy do kulebiaków i pasztecików

Składniki:
  • suszony grzyb, 7 dag
  • tłuszcz, 5 dag
  • cebula, 10 dag
  • jajka, 3 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo. Grzyby umyć, ugotować w niewielkiej ilości wody, odcedzić i pokrajać w paski. Cebulę obrać, umyć, pokrajać i udusić razem z grzybami na tłuszczu. Jaja obrać ze skorupek, drobno pokrajać, wymieszać z grzybami, dodać soli l pieprzu do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650