Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Nadzienie z grzybów i kapusty

Dodać soli i pieprzu do smaku

Składniki:
  • świeży grzyb, 25 dag
  • kapusta włoska, 75 dag
  • cebula, 10 dag
  • tłuszcz, 5 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Grzyby świeże oczyścić, umyć (suszone umyć) i ugotować w niewielkiej ilości wody. Kapustę oczyścić i także ugotować w małej ilości wody. Grzyby i kapustę drobno pokrajać lub zemleć w maszynce. Cebulę obrać, umyć, pokrajać i udusić na jasnozłoty kolor na tłuszczu. Cebulę, kapustę i grzyby wymieszać.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650