Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Surówka z różnych warzyw surówka z różnych warzyw.jpg
Surówka z różnych warzyw
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
maQSzef Kuchni (1180)

Surówka z różnych warzyw

Ułożyć na szklanej salaterce, przybrać ozdobnie krajanymi paskami marchwi i porów.

Składniki:
  • olej, 3 łyżk.
  • kwasek cytrynowy, 1 łyżecz.
  • cukier, 1 szczypta
  • sól, 1 szt.
  • jabłko, 2 szt.
  • warzywa, 30 dag
  •  
Sposób przygotowania

Warzywa umyć, oczyścić, opłukać. Korzeniowe zetrzeć na drobnej tarce. Jabłka i obrane ogórki umyć, zetrzeć na grubej tarce. Pory pokrajać na drobne paski. Groszek, pomidory opłukać, pokrajać w kostkę. Połą­czyć z olejem, wymieszać, przyprawić do smaku solą, cukrem, kwaskiem cytrynowym. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650