Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
maQSzef Kuchni (1180)

Surówka z kapusty kiszonej i dyni

Przybrać zieloną pietruszką i paskami ozdobnie krajanej dyni.

Składniki:
  • kapusta kiszona, 20 dag
  • dynia, 20 dag
  • oliwa, 3 łyżk.
  • cukier, 1 szczypta
  • natka pietruszki, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Dynię umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Kapustę drobno pokrajać, posypać cukrem. Wymieszać kapustę i dynię z olejem. Ułożyć na szklanej salaterce. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650