Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Dynia w śmietanie

Posypać siekaną zieleniną

Składniki:
  • dynia, 85 dag
  • mleko, 1 szkl.
  • mąka , 3 dag
  • śmietana, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • koperek, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Dynię obrać ze skóry, oczyścić z pestek, pokrajać w grubą ko­stkę, ugotować pod przykryciem w niewielkiej ilości wody z mle­kiem, dodać sól i cukier. Zagęścić zawiesiną mąki ze śmietaną, zagotować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650