Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Ziemniaki z wody

Podawać z masłem i posie­kanym koperkiem lub ze słoniną zrumienioną z cebulą.

Składniki:
  • cebula, 5 dag
  • ziemniak, 1 kg
  • masło, 4 dag
  • sól, 1 szczypta
  • koperek, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Obrane cienko i wypłukane ziemniaki zalać wrzącą wodą do 3/4 wysokości (na wiosnę gotować w dużej ilości wody), gotować pod przykryciem na silnym ogniu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650