Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Zrazy z masą pikantną

Musztarda nadaje posmak

Składniki:
  • bułka tarta , 2 dag
  • musztarda, 2 łyżk.
  • cebula, 0.5 szt.
  • pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Cebulę pokroić. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, przyprawić pieprzem i solą. Masę rozsmarować na płatach mięsa, zawinąć. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650