Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Sałatka z ziemniaków i kapusty kwaszonej

Olej możemy zastąpić oliwą

Składniki:
  • ziemniak, 75 dag
  • cebula, 10 dag
  • kapusta kwaszona, 20 dag
  • olej, 5 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • natka pietruszki, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę przekrajać nakrótsze kawałki, cebulę i ugotowane ziemniaki pokrajać w kostkę, zieleninę posiekać. Wszystkie składniki wymieszać zolejemprzyprawionym solą, cukrem i pieprzem do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650