Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Sałatka z ziemniakami i rzodkiewką

Wiosenna sałatka

Składniki:
  • ziemniak, 80 dag
  • rzodkiew (pęczek), 2 szt.
  • szczypiorek, 2 łyżk.
  • jajka, 2 szt.
  • musztarda, 4 dag
  • śmietana, 20 dag
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki przekrajać na 4 części i pokrajać w plasterki. Rzodkiewki poszatkować w plasterki, szczypiorek posiekać. Jaja ugotować na twardo, białko posiekać, żółtko przetrzeć przez sitko, rozetrzeć z musztardą, rozprowadzić śmietaną, posolic. Wszystkie składniki wymieszać razem ze śmietaną. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650