Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z chrzanu z borówką

Najlepsza do dziczyzny

Składniki:
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • śmietana, 10 dag
  • dżem, 20 dag
  • jabłko, 15 dag
  • dżem z borówek, 8 dag
  •  
Sposób przygotowania

Starty chrzan skropić kwaskiem cytrynowym, szybko wymieszać z doprawioną śmietaną i borówkami, dodać jabłka pokrajać w plastry lub paski. Surówkę podawać do pieczonego drobiu, cielęciny, dziczyzny. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650