Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z rzodkiewek i ogórków

Bardzo smaczna

Składniki:
  • rzodkiew (pęczek), 2 szt.
  • ogórek , 25 dag
  • cebula zielona, 5 dag
  • śmietana, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • sok z cytryny, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Rzodkiewki, ogórki i cebulę pokrajać w krążki lub w paski, skropić kwasem. Zielone, nie uszkodzone listki młodych rzodkiewek pokrajać w paski. Składniki surówki wymieszać ze śmietaną przyprawioną solą i cukrem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650