Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z rzodkiewek ze śmietaną

Surówkę z rzodkiewek można połączyć z liśćmi sałaty pokrajanymi na mniejsze części.

Składniki:
  • rzodkiew (pęczek), 4 dag
  • szczypiorek, 1 szt.
  • śmietana, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Rzodkiewki wraz ze środkowymi młodymi listkami poszatkować w plasterki lub paski, wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i koperkiem oraz z lekko posoloną gęstą śmietaną, zaraz poda­wać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650