Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z pomidorów z cebulą

Zamiast cebuli może być szczypiorek

Składniki:
  • pomidor, 50 dag
  • cebula, 5 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • sok z cytryny, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Pomidory pokrajać w plastry, ułożyć na półmisku na przemian z krążkami cebuli lub posypać po wierzchu pokrajaną w kostkę, cebulą albo posiekanym szczypiorkiem, skropić kwasem, opró­szyć solą, cukrem i pieprzem. Surówkę można podać z przyprawionym olejem lub śmietaną. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650