Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z kapusty włoskiej mieszana

Na szybko

Składniki:
  • kapusta włoska, 25 dag
  • marchew, 10 dag
  • por, 10 dag
  • ogórek kwaszony, 10 dag
  • jabłko, 10 dag
  • olej, 3 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • koperek, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i posolić, pozostałe składniki zetrzeć na tarce o dużych otworach (paprykę pokrajać w paski), skropić kwasem. Olej przyprawić solą i cukrem, wymieszać z rozdrobnionymi składnikami surówki. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650